Lancering van de fotowedstrijd "Experience Forests, Experience PEFC 2022"!

Steun duurzaam bosbeheer met uw foto's! Deel je mooiste bosfoto's op Instagram met de hashtag #experiencepefc2022.

Lancering van de fotowedstrijd "Experience Forests, Experience PEFC 2022"!

25 april 2022 Groot publiek & consumenten

Steun duurzaam bosbeheer met uw foto's! Deel je mooiste bosfoto's op Instagram met de hashtag #experiencepefc2022.

Ons doel is mensen bewust te maken van het belang van bossen en waarom we ze duurzaam moeten beheren. Om boscertificering wereldwijd te promoten, hebben we inspirerende, krachtige en boeiende foto's nodig die bossen laten zien als plaatsen om te leven, te werken en te spelen. De foto's die we in het kader van deze wedstrijd ontvangen, zullen worden gebruikt om ons werk voor de bossen van de wereld te promoten. Door aan deze wedstrijd deel te nemen, levert u dus een waardevolle bijdrage aan onze missie!

Hoe deelnemen

De wedstrijd staat open voor alle bosliefhebbers, of zij nu beroeps- of amateurfotografen zijn. Het zal lopen tot 5 juni 2022. Deelname is gratis en foto's moeten worden ingestuurd via Instagram, met de hashtag #experiencepefc2022, volg ons en tag ons op Instagram @PEFCBelgium.

De jury

De winnende foto's worden anoniem gekozen door een jury van 3 fotografen en 1 vertegenwoordiger·ster van PEFC Belgium.

De prijzen

Deelnemers maken kans op een waardebon van 150 euro, een plaats in de jury voor de wedstrijd van volgend jaar, drie jaarabonnementen van 1 jaar op National Geographic en vijf selecties voor de internationale "2022 PEFC Photographer of the Year Award". 

Winnende foto van de nationale wedstrijd 2021: "Lueurs matinales" van Claude Corda, genomen in het bos van Couture Saint Germain.PEFC & EUDR

Ontdek hoe PEFC zijn standaarden afstemt op de regelgeving van de Europese Unie voor ontbossingsvrije producten.

Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief