Team

De krachten bundelen om bosbouwaangelegenheden te bevorderen

Team

Samuel Oldenhove - Algemeen secretaris

s.oldenhove@pefc.be - +32 (0)2 223 44 21

Uw contactpersoon voor vragen rond duurzaam bosbeheer en voor het beheer van het PEFC-systeem in België.

Een andere wereld is mogelijk en iedereen kan zijn  bijdrage leveren. Op zoek naar zingeving na tien jaar in de wereld van grootwinkelbedrijven en marketing was het vanzelfsprekendheid geworden zijn kennis in dienst te stellen van een duurzaam beheer. Met de wil om het gezond verstand en goed management “centraal” te plaatsen en daarbij alle belanghebbenden te betrekken heeft Samuel de leiding over het dynamische PEFC-team en vertegenwoordigt en promoot hij PEFC in alle politieke, economische en andere fora en verenigingen.Maxime de Schietere - Account manager

support@pefc.be - +32 (0) 2 227 56 52

Uw contactpersoon om voor producten met het PEFC-label te kiezen of uw bedrijf te laten certificeren.

Versterk uw concurrentievermogen en toon uw maatschappelijk engagement. Laat uw bedrijf certificeren, Maxime zal u begeleiden: support@pefc.be.Elodie Gilon - Administratie & Communicatie

info@pefc.be - +32 (0) 2 223 44 21

Uw aanspreekpunt voor algemene vragen over ons label en onze digitale communicatieactiviteiten. 

Muziekliefhebber, Elodie wandelt graag in de natuur en zet zich dagelijks in voor een verantwoorde levenswijze. Zij is ervan overtuigd dat veel kleintjes een grote maken, daarom wil ze mensen bewustmaken van het belang van weloverwogen keuzes voor de toekomst van onze planeet. Elodie is uw aanspreekpunt voor algemene vragen over het PEFC-label, voor de administratieve opvolging en digitale communicatie.


Valérie Squelart - Communication & Marketing

v.squelart@pefc.be - +32 (0) 4 73 98 03 62

Uw contactpersoon voor communicatie, pers, evenementen en partnerschappen.

Overtuigd van de noodzaak om in te grijpen om onze hulpbronnen te beschermen, om binnen de grenzen van onze planeet te consumeren en om de levende wezens die haar bewonen te respecteren, streeft Valérie naar een duurzamer, rechtvaardiger en meer solidair economisch systeem. Zij is uw contactpersoon voor algemene communicatie, netwerken door de organisatie van evenementen en elke samenwerking ter bevordering van het gebruik van hout/papier uit duurzaam beheerde bossen.


Het internationale team

Wij werken in België samen met onze collega's overal ter wereld en onze collega's van PEFC International.

Ontdek hier het internationale team.

De raad van bestuur

Boseigenaren, -beheerders & -gebruikers, hout- & papierindustriëlen, hout- & papierhandelaars, milieuactivisten, wetenschappers, onderzoekers en docenten, onze bestuurders vertegenwoordigen de verschillende belangen en functies van duurzaam bosbeheer.  


Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief