Team

De krachten bundelen om bosbouwaangelegenheden te bevorderen

Team

De krachten bundelen om bosbouwaangelegenheden te bevorderen


Samuel Oldenhove - Algemeen secretaris

s.oldenhove[at]pefc.be - +32 (0)2 223 56 58

Uw contactpersoon voor vragen rond duurzaam bosbeheer en voor het beheer van het PEFC-systeem in België.

Een andere wereld is mogelijk en iedereen kan zijn  bijdrage leveren. Op zoek naar zingeving na tien jaar in de wereld van grootwinkelbedrijven en marketing was het vanzelfsprekendheid geworden zijn kennis in dienst te stellen van een duurzaam beheer. Met de wil om het gezond verstand en goed management “centraal” te plaatsen en daarbij alle belanghebbenden te betrekken heeft Samuel de leiding over het dynamische PEFC-team en vertegenwoordigt en promoot hij PEFC in alle politieke, economische en andere fora en verenigingen.Bernard Buntinx - Account manager

bernard.buntinx[at]pefc.be - +32 (0) 2 227 56 52

Uw contactpersoon om voor producten met het PEFC-label te kiezen of uw bedrijf te laten certificeren.

Bernard is een echte duizendpoot en geboeid door al wat met duurzame ontwikkeling te maken heeft. Na zich te hebben ingezet voor eerlijke handel werkt hij nu de aanwezigheid van het PEFC-label op de Belgische markt uit en smeedt hij banden tussen de betrokken actoren. Hij vertelt u graag over de vele meubelcreaties en -inrichtingen die hij in zijn tuin en huis heeft gemaakt... van gerecycleerd hout of PEFC-hout, natuurlijk!

Versterk uw concurrentievermogen en toon uw maatschappelijk engagement. Laat uw bedrijf certificeren, Bernard zal u begeleiden: bernard.buntinx[at]pefc.be.


Cecile Houwen - Administratie & Communicatie

info[at]pefc.be - +32 (0)2 223 44 21

Uw contactpersoon voor algemene informatie over ons label en onze online communicatieactiviteiten.

De jonge en multiculturele lid van het team, Cecile gelooft dat het potentieel van bossen geactiveerd kan worden om te streven naar een duurzamere wereld waar iedereen waardig kan leven. Door onze team te ondersteunen wil ze onze organisatie toekomstbestendig maken en alles steeds vlotter doen verlopen. Altijd in beweging, de kans is groot dat je ze in een Gents natuurdomein ziet lopen!  


Valérie Squelart - Communication & Marketing

v.squelart[at]pefc.be - +32 (0) 4 73 98 03 62

Uw contactpersoon voor communicatie, pers, evenementen en partnerschappen.

Overtuigd van de noodzaak om in te grijpen om onze hulpbronnen te beschermen, om binnen de grenzen van onze planeet te consumeren en om de levende wezens die haar bewonen te respecteren, streeft Valérie naar een duurzamer, rechtvaardiger en meer solidair economisch systeem. Zij is uw contactpersoon voor algemene communicatie, netwerken door de organisatie van evenementen en elke samenwerking ter bevordering van het gebruik van hout/papier uit duurzaam beheerde bossen.


Het internationale team

Wij werken in België samen met onze collega's overal ter wereld en onze collega's van PEFC International.

Ontdek hier het internationale team.

De raad van bestuur

Boseigenaren, -beheerders & -gebruikers, hout- & papierindustriëlen, hout- & papierhandelaars, milieuactivisten, wetenschappers, onderzoekers en docenten, onze bestuurders vertegenwoordigen de verschillende belangen en functies van duurzaam bosbeheer.  


Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief