Team

De krachten bundelen om bosbouwaangelegenheden te bevorderen

Team


Samuel Oldenhove - Algemeen secretaris

s.oldenhove@pefc.be - +32 (0)2 223 44 21

Uw contactpersoon voor vragen rond duurzaam bosbeheer en voor het beheer van het PEFC-systeem in België.

Een andere wereld is mogelijk en iedereen kan zijn  bijdrage leveren. Op zoek naar zingeving na tien jaar in de wereld van grootwinkelbedrijven en marketing was het vanzelfsprekendheid geworden zijn kennis in dienst te stellen van een duurzaam beheer. Met de wil om het gezond verstand en goed management “centraal” te plaatsen en daarbij alle belanghebbenden te betrekken heeft Samuel de leiding over het dynamische PEFC-team en vertegenwoordigt en promoot hij PEFC in alle politieke, economische en andere fora en verenigingen.


Sofie Versweyveld - Senior account manager

engagement@pefc.be - +32 (0)486 95 14 03

Uw contactpersoon voor partnerschappen, gebruik van het label en de PEFC chain of custody certificering in Vlaanderen.

In haar vrije tijd gaat Sofie het liefst op pad in de natuur. Tijdens de vakanties vind je haar goed bepakt in de bergen, genietend van de rust en de ongekende vergezichten. Ze gelooft sterk in een duurzame toekomst. Daarom zet ze zich professioneel met veel enthousiasme in voor PEFC. Duurzame bossen zijn belangrijk voor onze ecologie, maar zeker ook voor de mensen, zowel op sociaal vlak als economisch. Wil je met jouw bedrijf, organisatie of overheid kiezen voor een duurzame toekomst? Sofie helpt je graag op weg.


Maxime de Schietere - Account manager

support@pefc.be - +32 (0) 2 227 56 52

Uw contactpersoon voor de PEFC chain of custody en het gebruik van het label in Wallonië en Brussel.

Versterk uw concurrentievermogen en toon uw maatschappelijk engagement. Laat uw bedrijf certificeren, Maxime zal u begeleiden: support@pefc.be.

Valérie Squelart - Communication & Marketing manager

v.squelart@pefc.be - +32 (0) 4 73 98 03 62

Uw contactpersoon voor communicatie, evenementen, pers en partnerschappen.

Valérie is overtuigd van het belang en de urgentie van het behoud van onze hulpbronnen en wil een duurzaam, rechtvaardig en inclusief economisch systeem promoten. Zij is uw aanspreekpunt voor communicatie, evenementen, pers en samenwerking bij initiatieven om verantwoord gebruik van hout en papier uit duurzaam beheerde bossen aan te moedigen.


Elodie Gilon - Administratie & Communicatie

info@pefc.be - +32 (0) 2 223 44 21

Uw aanspreekpunt voor algemene vragen over ons label en onze digitale communicatieactiviteiten. 

Muziekliefhebber, Elodie wandelt graag in de natuur en zet zich dagelijks in voor een verantwoorde levenswijze. Zij is ervan overtuigd dat veel kleintjes een grote maken, daarom wil ze mensen bewustmaken van het belang van weloverwogen keuzes voor de toekomst van onze planeet. Elodie is uw aanspreekpunt voor algemene vragen over het PEFC-label, voor de administratieve opvolging en digitale communicatie.Het internationale team

Wij werken in België samen met onze collega's overal ter wereld en onze collega's van PEFC International.

Ontdek hier het internationale team.

De raad van bestuur

Vertegenwoordigers van boseigenaars, -beheerders & -gebruikers, federaties in het hout- en papiersectoren, milieu- en wetenschappelijke organisaties..., onze bestuurders vertegenwoordigen de verschillende belangenhebbenden van de bossen.  


Documenten

Evenementen

EMPACK Namen 2024

Bedrijven - Inkoop, groothandel & FMCG

Namur België

EMPACK Gent 2024

Bedrijven - Inkoop, groothandel & FMCG

Gent België

Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief