Belgisch bos zoekt duurzame partners voor liefdevolle relatie

Merken, retailers en distributeurs

Als merkeigenaar, retailer of distributeur kunt u een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van duurzame bossen over de hele wereld. Door verantwoord aan te kopen, creëert u vraag naar gecertificeerde duurzame materialen, wat een financiële prikkel geeft om een bos in stand te houden en niet voor andere doeleinden te gebruiken. PEFC kan u daarbij helpen.

De voordelen van het PEFC-label voor uw bedrijf

Voor bedrijven aan het eind van de supply chain zoals het uwe biedt PEFC-certificering veel voordelen: het helpt om uw duurzame aannkoopkeuzes aan te tonen, te voldoen aan regelgeving en marktvereisten en korte toeleveringsketen te stimuleren.

Hoe kunt u PEFC-gecertificeerde materialen kopen?

Hoe kunt u PEFC-gecertificeerde materialen kopen?

PEFC-gecertificeerde materialen zijn wereldwijd verkrijgbaar. Veel van de bosproducten die u al koopt kunnen zelfs PEFC gelabeld zijn en het kost slechts een paar eenvoudige stappen om het eindproduct het PEFC label te laten dragen.

Lees meer

Hoe u uw duurzame producten kunt promoten

Hoe u uw duurzame producten kunt promoten

Als u PEFC-gecertificeerde duurzame materialen aankoopt, moet u dit aan uw klanten vertellen. Dat kan via het PEFC-label. Er zijn verschillende manieren om het PEFC-label te gebruiken, zowel op als off het product.

Lees meer

Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief