Lancering van de PEFC fotowedstrijd 2023 "Best of the Best Belgium"!

PEFC Belgium lanceert zijn fotowedstrijd “Best of the Best Belgium” op 27 maart 2023. Stem, tot en met 22 april, op je lievelingsfoto tussen 12 van de beste foto’s uit de voorbije edities. 

Lancering van de PEFC fotowedstrijd 2023 "Best of the Best Belgium"!

23 maart 2023 Nieuws

PEFC Belgium lanceert zijn fotowedstrijd “Best of the Best Belgium” op 27 maart 2023. Stem, tot en met 22 april, op je lievelingsfoto tussen 12 van de beste foto’s uit de voorbije edities. Na 6 jaar en evenveel fotowedstrijden, blikt PEFC Belgium terug op het talent van de fotografen van de voorbije edities en wil hen zo in de belangstelling zetten.

Het doel van de wedstrijd is enerzijds bewustmaking van het belang van onze bossen en met name de noodzaak ze op duurzame wijze te beheren en anderzijds het verzamelen van prachtige foto’s van onze bossen, de flora en fauna die ze herbergen en de mensen die er wonen, werken en spelen.

Stem en ontsnap aan de dagelijkse sleur!

Stem voor je favoriete foto op dit platform . Stemmen gebeurt volledig anoniem & elke stemmer mag slechts één keer stemmen. Stemmen kan tot en met 22 april om 23u55.

Welke foto stelt volgens jou het bos het beste voor? Stem op je favoriete foto en ontsnap samen met ons naar het bos.

De 3 winnaars

De drie winnende foto’s zijn deze die het grootst aantal stemmen zullen hebben verzameld tussen maandag 27 maart om 00u05 en zaterdag 22 april om 23u55. 

De prijzen

De winnaar, de fotograaf met de meeste stemmen, wint een verblijf in een boomhut. De twee volgende fotografen winnen elk een abonnement op de National Geographic. Zie onderstaand reglement voor een gedetailleerde beschrijving. 

Foto boomhut: © Mon Lit dans l'arbre

PEFC & EUDR

Ontdek hoe PEFC zijn standaarden afstemt op de regelgeving van de Europese Unie voor ontbossingsvrije producten.

Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief