Weekend van hout en bos: win een nacht in een hut in het bos!

Op 14 en 15 oktober, profiteer van het evenement om tijdens een ludieke activiteit de Waalse bossen te ontdekken en houtprofessionals te ontmoeten. En doe mee aan onze grote PEFC-wedstrijd!

Weekend van hout en bos: win een nacht in een hut in het bos!

8 september 2022 Groot publiek & consumenten

Tijdens het komende Weekend van bos en hout op het 3de weekend van october, neem een duik in de Waalse bossen, ontdek de knowhow van de lokale houtbedrijven en neem deel aan de wedstrijd die wij als sponsor van deze editie organiseren!

Hoe doe je mee?

1) Ga op jacht naar het PEFC-label! Maak een foto van jezelf met een voorwerp waarop het PEFC-label duidelijk zichtbaar is. Wat hints nodig?Het PEFC-logo is te vinden op borden bij de ingang van veel bossen in Wallonië! Bijna alle publieke bossen in Wallonië zijn PEFC-gecertificeerd, en bijna de helft van de privé-bossen is dat ook. Als je gaat wandelen, zal je waarschijnlijk een van deze borden tegenkomen!

Het PEFC-logo is ook te vinden op borden bij PEFC-gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven kunnen je dus PEFC-gecertificeerde producten aanbieden.


Veel alledaagse producten dragen het PEFC-label. Theedozen, fruit- en groentezakken, aardappelzakken, verpakkingen van chokolade, notitieboekjes en blocnotes... Het label bewijst dat het hout of het papier in dit voorwerp afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos.
2) Ga op Instagram, volg de account @pefcbelgium en post je foto met de hashtag #PEFCContest2022 en vermeld @pefcbelgium.

De winnende foto met de meeste likes wint!

 


Win een nacht in een hutje in het bos!

PEFC Belgium biedt de winnaar of winnares een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt in een van de hutten van ICI. Genesteld in een bos in de Ardennen, is ICI een retraite waar stilte, (innerlijke) rust en natuur centraal staan, ideaal om jouw batterijen op te laden omringd door de natuur. Meer info: https://stay-ici.be/nl


Wedstrijdreglement

De wedstrijd begint op 15 september en eindigt op 30 oktober 2022 (23u59). Bewerken (bv. een beeld of een vals etiket in een foto invoegen) is uiteraard niet toegestaan. Het etiket moet duidelijk zichtbaar zijn op de foto... Lees het reglement om alles te weten te komen over de wedstrijd.


Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief